avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea impozit pariuri
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

impozit pariuri

as dorii sa se schimbe legea aceasta sangeroasa cu impozitul la pariurile online. DE CE TREBUIE SA PLATESC IMPOZIT LA ANAF si sa stau pe drumurii , cad exista posibilitatea ca in momentul care scot cu cardu banii din contul meu sau scot la agentie SA IMI OPREASCA IMPOZITUL PE LOC.
legea asta e una PROASTA facuta sa puna omul pe drumurii si sa il pacaleasca ,multii nu stiu ca imp trebuie declarat la anaf.

SA SCHIMBAM LEGEA ASTA !!!!!

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Impozitare castiguri pariuri sportive Alexandru267 Alexandru267 Buna ziua! Sunt amator de pariuri sportive, iar recent am decis sa mi deschid un cont la o agentie online de pariuri sportive. Doresc sa va intreb cum se ... (vezi toată discuția)
Blocarea card salarii boggieuk boggieuk Buna ziua, Sotia mea are o descoperie de card la o banca, o perioada de timp nu a mai putut plati dobanda si ia blocat cardu de salariu. Sotia mea a fost ... (vezi toată discuția)