avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CAEN fresh-uri de fructe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CAEN fresh-uri de fructe

Buna ziua.Este posibil ca o societate care are codul CAEN 4711 sa adauge un alt cod CAEN la obiectul de activitate, in speta 1032, pentru a fabrica si vinde fresh-uri de fructe?Daca da, cum ar trebui sa procedez pentru a face acest lucru si ce altceva ar fi necesar pentru a fi in regula cu actele si normele in vigoare?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
andreeagp1, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru producere si comercializare sucuri naturale intr-un centru de sport corina_ilie corina_ilie Buna ziua, Ma intereseaza ce coduri CAEN ar trebui sa adaug la infiintarea unei firme cu domeniu de activitate conform cod CAEN 9311 ( centru sportiv) unde ... (vezi toată discuția)
Forma juridica Adi1988 Adi1988 Buna ziua! Doresc sa imi deschid un stand de sucuri naturale in diferite locuri din orasul nostru, un fel de comerciant ambulant. Precizez ca sucurile doresc ... (vezi toată discuția)
Despre coduri caen Lusium Lusium Buna ziua! Doresc sa infintez un sc cu obiect principal de activitate achizitii de fructe de padure , procesare si distribuire. Din cate am cautat nu exista un ... (vezi toată discuția)