avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare domiciliu impozit auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare domiciliu impozit auto

Am schimbat domiciliul in ianuarie 2010 pe o casa construita in Ilfov si am lasat masina pe vechea adresa in sectorul 5, unde am si platit impozitul auto pana in 2016. Am fost transferat in septembrie 2017 din oficiu de catra DTIL sector 5 cu data de 01.01.2012. La cererea mea DTIL sector 5 revine cu o adresa pentru modificarea transferului cu data de 01.01.2016, de care primaria Domnesti refuza sa tina cont.
Primaria Domnesti este obligata prin lege sa ma impoziteze cu penalitati (2012-2017)sau se poate sa fiu luat in evidenta cu 2016 cum a cerut DTIL sector 5 in ultima adresa?

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu impozit auto Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am schimbat domiciliul in Iulie 2015 dar adresa de transfer am depus-o in August 2016. Intrebarea mea este: care lege se aplica: Cod fiscal 2015 sau cod ... (vezi toată discuția)
Ijp solicita plata si tot ijp a distrus dovezile ? PFA Corneliu B. - Expert Evaluator PFA Corneliu B. - Expert Evaluator Sir de evenimente : aprilie 2013 - amenda cu suspendare 3 luni permis , apoi am dat reexaminare cu reducerea pedepsei la 1 luna din 3 luni in baza cererii ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar ...cine face evaluarea??? mihaita10 mihaita10 Buna ziua, Sunt functionar public,in ianuarie 2016 lucram la o primarie ca inspector asistent cu un primar, in iunie 2016 s-a schimbat primarul.....in ... (vezi toată discuția)