avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... IJP solicita plata si tot IJP a distrus dovezile ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

IJP solicita plata si tot IJP a distrus dovezile ?

Sir de evenimente : aprilie 2013 - amenda cu suspendare 3 luni permis , apoi am dat reexaminare cu reducerea pedepsei la 1 luna din 3 luni in baza cererii aprobate la care s-a atasat copie chitanta plata amenda ,altfel nu se aproba. Am omis predarea chitantei cf. legii, crezand ca este suficient ca este anexala la dosar IPJ. Recent am primit titlu executoriu de la primaria comunei din Ilfov , dupa ce dosarul a fost trimis de la Sectorul 6 Bucuresti de unde s-a inceput urmarirea la cererea IPJ IF. DTIL Sector 6 nu a trimis vreo notificare din 2013 pana in prezent, asa cum apare si la dosar. Mentionez ca in septembrie 2013 , deci dupa aproape 6 luni am lichidat rolul la sectorul 6 , dar nu aparea nimic legat de aceasta amenda. Acum o saptamana am facut cerere la IPJ IF si raspunsul a fost ca dupa 3 ani arhiva pleaca la distrus si nu ma pot ajuta. Nu mai tin minte exact unde am platit asa ca am fost si la CEC de unde am primit alta veste - in procesul verbal era adresa din Bucuresti - asa cum era in permis , dar eu schimbasem intre timp CI pe comuna din Ilfov. iar la vremea respectiva CEC nu incasa de la sectorul 6 iar ei se luau dupa adresa din PV nu din CI. Am verificat si la primarie comuna si la sector 6 nu apare platit. La Posta nu primea decat prin mandat, dar asa ceva sigur nu am completat. Culmea ca sunt singurele documente pe care nu le mai gasesc, nici chitanta si nici PV copie sau original. Parca este un cerc vicios si am rugamintea daca puteti sa ma sfatuiti cum sa-i dau de cap. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am fost executat (propire pe conturi) pentru o amenda ce era platita dar in evidenta primariei aparea ca neplatita. loltean loltean Am fost executat (propire pe conturi) pentru o amenda ce era platita dar in evidenta primariei aparea ca neplatita. Amenda de circulatie primita si platita in ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului-verbal de contraventie, neglijenta AndiL AndiL Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea: Sunt din Bucuresti. In data de 05.08.2014 am trimis Tribunalului Constanta o plangere impotriva unui proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Unde platesc o amenda de circulatie? lucialuca lucialuca Buna ziua! Amenda de circulatie luata pe Autostrada A1 . Unde ar trebui platita ( in cazul in care eu locuiesc in Bucuresti)? Ce trebuie sa mai fac dupa ce ... (vezi toată discuția)