avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Despre decizii de impunere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Despre decizii de impunere

Conform prevederilor Codului de procedura fiscala, respectiv OG 92/2003, valabil pana in 2015 majorarile de intarziere pentru neachitarea la termen a obigatiilor fiscale sunt in cuantum de 2%. (Aceeasi prevedere se afla sin in Lg 207/2015 Codul de procedura fiscala in vigoare doar ca majorarile sunt in cuantum de 1%)
INTREBARE: In cazul obligatiilor fiscale datorate bugetelor locale, unde Legea defineste clar ca " se datoreaza majorari de intarziere in cuantum de" este necesar sau obligatoriu emiterea de decizii referitoare la obligatiile fiscale accesorii reprezentand dobanzi, penalitati sau majorari???
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ajutor lunar pentru incalzirea locuintei pe perioada sezonului rece LEONTEFLORENTINA LEONTEFLORENTINA Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca la RECUPERAREA DE CATRE PRIMARII A SUMEI ACORDATA PENTRU ajutor pentru încălzirea locuinţei pe perioada ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati de intarziere ciandreea ciandreea Cred ca nu m-am exprimat destul de clar prin intrebarea mea. As vrea sa stiu daca se datoreaza majorari de intarziere sau dobanzi si penalitati de intarziere ... (vezi toată discuția)
Lmpozite teren cinevaoricine cinevaoricine Buna seara! Imi puteti spune va rog anul din care au inceput sa fie impozitate terenurile extravilan arabil? O alta intrebare: Care este procentul de ... (vezi toată discuția)