Buna seara....am primit de la asociatie o hartie in care mi se precizează ca trebuie sa platesc o chirie lunara pe un spatiu comun ..problema este ca nu doar la etajul meu exista acest spatiu ci la fiecare etaj ,numai eu am primit aceasta notificare desi sunt vecini care si au permis sa si construiască pe scara blocului.Este legal ?
Pe dv va intereseaza situatia celorlalti locatari sau sunteti interesat sa va solutionati problema dv?
Conform dispozitii in vigoare proprietarul nu are dreptul sa modifice aspectul si destinatia partii comune de imobil fara acordul asociatiei de proprietari
Tot dispozitia in vigoare prevede ca proprietarul poate utiliza exclusiv parte din partea comuna de imobil in baza unui contract de inchiriere
Spatii comune
rodica_maria
Buna Ziua!
M-am mutat de vre-un an intr-o garsoniera, adica am cumparat-o, iar pe, fiecare etaj exista o incapere, in care fiecare locatar are dreptul la un ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului
lucutza55
buna ziua.
locuiesc la parterul unui bloc de proprietari. n uam balcon si singura posibilitate de a usca rufele este uscatoria de la parter. la care are acces ... (vezi toată discuția)
Uscatoria
bitia
Buna ziua.Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje in Dr.Tr .Severin.Fiecare etaj are pe palier o uscatorie destul de mica,cred ca 1.20/2 m,mai putin parterul care nu ... (vezi toată discuția)