avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiul comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiul comun

Buna seara....am primit de la asociatie o hartie in care mi se precizează ca trebuie sa platesc o chirie lunara pe un spatiu comun ..problema este ca nu doar la etajul meu exista acest spatiu ci la fiecare etaj ,numai eu am primit aceasta notificare desi sunt vecini care si au permis sa si construiască pe scara blocului.Este legal ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:29, 26 Octombrie 2017
Pe dv va intereseaza situatia celorlalti locatari sau sunteti interesat sa va solutionati problema dv?
Conform dispozitii in vigoare proprietarul nu are dreptul sa modifice aspectul si destinatia partii comune de imobil fara acordul asociatiei de proprietari
Tot dispozitia in vigoare prevede ca proprietarul poate utiliza exclusiv parte din partea comuna de imobil in baza unui contract de inchiriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasari din chirii la o scara de bloc se impart la toata asociatia de proprietari formata din 3 scari andr3i13 andr3i13 Buna ziua, locuiesc intr-un bloc format din 3 scari 2 scari de bloc sunt de 10 etaje iar o scara le leaga pe cele 2 mentionate anterior si este de 4 ... (vezi toată discuția)
Spatii comune rodica_maria rodica_maria Buna Ziua! M-am mutat de vre-un an intr-o garsoniera, adica am cumparat-o, iar pe, fiecare etaj exista o incapere, in care fiecare locatar are dreptul la un ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului lucutza55 lucutza55 buna ziua. locuiesc la parterul unui bloc de proprietari. n uam balcon si singura posibilitate de a usca rufele este uscatoria de la parter. la care are acces ... (vezi toată discuția)