avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatiile europene
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatiile europene

Ma scuzati am si eu o nelamurire la dvs ... sotul meu licreaza in germania si am depus actele pt alocatia europeana la directia plati si inspectie sociala ,acolo mi-au cerut copii dupa buletine dupa certificatele copiilor adeverinta de salariu de la munca iar de la sot prima si ultima pagina a contractului si dovada de sedere . Mi sa spus ca in termen de 30 de zile imi vor da o adeverinta pe care sa o trimit sotului , deoarece sotul nu mia trimis formularele 401 si 411 in tara si sa le completeze el acolo? E corect? Se poate si asa? Care sunt demersurile normale?

Alte discuții în legătură

Alocatii europene Miki123 Miki123 Ma scuzati am si eu o nelamurire .. Sotul meu lucreaza in germania iar acum 2 zile am depus actele la agentia de plati si inspectie sociala pt alocatii.Acolo ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)
Alocație in germania Banzai Banzai Bună ziua!Soțul meu este angajat in Germania, iar eu locuiesc cu cei doi copii in România. Pot completa eu formularele 411 si 401 aici în țară? ... (vezi toată discuția)