avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiune legea 50/1991
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiune legea 50/1991

Am construit intr-o zona de protectie a monumentelor istorice fara a avea emisa o autorizatie de constructie atunci cand am inceput lucrarea, fapt pentru care mi s-a deschis dosar penal pentru savarsirea infractiunii prev. de art. 24, alin. 1, lit.a din Lg.50/1991. Ce ar trebui sa fac pentru inlaturarea raspunderii penale? Daca ulterior mi s-a emis autorizatia de construire, mai raspund penal?
Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2017
leonidas95, utilizator
Cel mai recent răspuns: leonidas95 , utilizator 13:04, 27 Octombrie 2017
Nu se inlatura raspunderea penala, dar se poate dispune de catre procuror o solutie de renuntare la urmarire penala daca sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fatada cladire monument istoric UTILizatorUTIL UTILizatorUTIL Buna ziua, Am cateva intrebari legate de lucrarile de \"reinprospatare\" a fatadei unei cladiri istorice. In fapt, doresc sa inchiriez parterul unui imobil ... (vezi toată discuția)
Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Retusare vopsitorie fatada cladire monument istoric UTILizatorUTIL UTILizatorUTIL As dori sa inchiriez o cladire monument istoric, care are unele \"cicatrici\" pe fatada de alta culoare si as dori sa vopsesc acele \"cicatrici\" ca toata ... (vezi toată discuția)