@gambette,
Daca aveti de adaugat sau de clarificat un raspuns la o intrebare, o faci, fara sa ma apostrofezi pe mine ca:
Ce o tot ametiti dati un raspuns clar si la obiect!
Dar cum nu stii despre ce este vorba, vreti sa pareti util in discutie. Eu am vrut ca raspunsul sa fie mai scurt si se pare ca userul chiar a inteles cum trebuie sa actualizeze un banal tabel...
Uite cum sta treaba: la inceput, cand s-a hotarat infiintarea as. prop., s-au intocmit mai multe tabele cu proprietarii prezenti la
momentul zero, da?.
Ei, pe parcurs, unii dintre proprietari au plecat la cele vesnice, altii au instrainat locuinta sau au facut schimb - chestiunea, zice autoarea topicului ca situatia proprietarilor, membri ai as. prop. nu mai este actualizata, cine stie de cand si-atunci, ce faci? Intrebi in forum...
Mergi la tabelul de la infiintare si confrunti situatia proprietarilor de atunci, cu situatia proprietarilor de acum. Ca sa faci acest lucru trebuie sa ai acces la toate documentele care dovedesc calitatea de proprietar - si in acest sens am aratat cadrul legal prin care proprietarii au obligatia ca la dobandirea proprietatii, sa depuna la sediul as. prop. o copie a actului de proprietate.
In aceste conditii, poti sa faci foarte usor o actualizare corecta a proprietarilor din as. proprietari, ca altfel cum sa faci - poate ne explici dumneata, daca stii vreo scurtatura, sa ne dati
un raspuns clar si la obiect!
Apoi, dom' proprietar poate opta sa fie / sa nu fie membru al as. prop., dar asta este o alta chestiune, discutata si ea mai sus!
D-na Grigorescu, ar mai fi vreo problema?