avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie ccc 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie ccc 2

Momentan sunt in ccc pana in data de 21 feb 2018. Sunt insarcinata din nou, dpn pentru al 2-lea copil fiind 23 iun 2018. Exista o varianta cu care pot "jongla" in asa fel incat sa nu ma mai intorc fizic la serviciu incepand cu 22 feb, si sa primesc totusi indemnizatie pt al 2-lea copil? Din cate am calculat, as avea o descoperire din 22 feb pana in aprox 2 apr, cand as avea dreptul la concediu prenatal.

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal al doilea copil annamarria19 annamarria19 buna seara. in data de 8 mai ar trebui sa ma intorc la servici de drept , dupa terminarea concediului crestere al primului copil cu handicap pana la 3 ani . ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Ccc cu fractiune Ecike Ecike Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine va rog am fractiune de luna si nu stiu daca ma incadrez pentru indemnizatia ccc urmeaza sa nasc in 21 apr 2019 cotizarea ... (vezi toată discuția)