Ati primit actiunea sotiei si citatia? sunteti de acord cu tot ce cere fosta sotie inclusiv valoarea estimata a bunurilor comune?
Va puteti intelege amiabil, ar fi mai convenabil pt amandoi.
Buna ziua, am primit actiunea lau o noua adresa pe care o am de cand a fost nevoie sa mi schimb buletinul, deorece actele mele nu a vrut sa mi le dea, Tot ce imi apartine sunt in posesia ei,nu am chei de la casa de la tara si nici apartament,Pe de alta parte nu sunt de acord cu cererea fostei, deorece eu lucrez in spania cu carte de munca si o buna parte din matriale sau cumparat in romania cu cardul meu,am chitante,pe de alta parte munca fizica a fost facuta de mine in perioada concediului de 30 zile, oameni platiti de mine.Ea nu este incadrata in campul munci aici in spania,deoarece are o pensie pe caz de boala in Romania. Pot demonstra inprumuturile pe care l am facut la banka aici in spania pt. a construi casa, bunuri, inclusiv masia ei.
Partaj cu probleme
eneaelena
buna ziua! problema mea este urmatoarea: acum 6 ani cand m-am maritat cu inca sotul meu, el nu facuse partajul cu fosta lui nevasta desi erau divortati de 8 ... (vezi toată discuția)