avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Daca nu ma prezint la procesul de partaj ,poate sa i se dea castig de cauza reclamantului ,respectiv fostei sotii, Locuiesc in Spania,
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 18:04, 28 Octombrie 2017
Buna seara,
Chiar daca nu va prezentati puteti sa imputerniciti un avocat care sa va reprezinte interesele.
Nu este nevoie sa va prezentati personal, important este sa aveti angajat avocat care sa va faca apararile necesare.Succes.
Ati primit actiunea sotiei si citatia? sunteti de acord cu tot ce cere fosta sotie inclusiv valoarea estimata a bunurilor comune?
Va puteti intelege amiabil, ar fi mai convenabil pt amandoi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
prepeleac, utilizator
Buna ziua, am primit actiunea lau o noua adresa pe care o am de cand a fost nevoie sa mi schimb buletinul, deorece actele mele nu a vrut sa mi le dea, Tot ce imi apartine sunt in posesia ei,nu am chei de la casa de la tara si nici apartament,Pe de alta parte nu sunt de acord cu cererea fostei, deorece eu lucrez in spania cu carte de munca si o buna parte din matriale sau cumparat in romania cu cardul meu,am chitante,pe de alta parte munca fizica a fost facuta de mine in perioada concediului de 30 zile, oameni platiti de mine.Ea nu este incadrata in campul munci aici in spania,deoarece are o pensie pe caz de boala in Romania. Pot demonstra inprumuturile pe care l am facut la banka aici in spania pt. a construi casa, bunuri, inclusiv masia ei.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Imobil ipotecat,obiect de partaj dupa recasatorire? tumi tumi buna ziua ,as vrea sa stiu daca apartamentul pe care l-am dobandit printrun credit ipotecar,incheiat pe numele meu, impreuna cu sotia din prima casatorie,si ... (vezi toată discuția)
Partajul unui apartament cumpărat prin prima casă înaintea căsătoriei: îl pot câștiga dacă fac dovada veniturilor din perioada căsătoriei? cosminache123 cosminache123 Buna ziua Am cumparat un ap prin programul prima casa, inaintea casatoriei, dupa aproximativ 2 ani am cunoscut pe fosta sotie cu care m-am si casatorit.In cei ... (vezi toată discuția)
Partaj cu probleme eneaelena eneaelena buna ziua! problema mea este urmatoarea: acum 6 ani cand m-am maritat cu inca sotul meu, el nu facuse partajul cu fosta lui nevasta desi erau divortati de 8 ... (vezi toată discuția)