avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Trecere corpul ofiterilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Trecere corpul ofiterilor

Buna.
Am fost admisa pe un post in urma unui concurs pentru trecerea in corpul ofiterilor, fiind in prezent agent de politie. O conditie a organizarii concursului a fost ca niciunul din membrii comisiei sa nu aiba functie mai mica decat cele scoase la concurs. Au fost ocupate 18 locuri, unui numar de 14 colegi le-au fost emise dispozitiile de numire in functie, iar mie si altor 3 colegi ni s-a spus ca ne va fi invalidat concursul, deoarece din comisia de concurs a facut parte un membru cu functie mai mica decat cele scoase la concurs si alese de noi 4 ( restul colegilor avand. " norocul" sa aleaga functii mai mici ).
Avand in vedere faptul ca noi nu am cunoscut faptul ca exista o problema privind organizarea concursului, fiind chiar chemati sa ne alegem locurile in ordinea descrescatoare a mediilor obtinute, va rog sa imi spuneti daca in afara instantei de contencios administrativ se mai poate face ceva. Personalul din cadrul Resurselor umane se abtin de la orice afirmatie.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concurs - trecere in corpul ofiterilor de politie invalidat Hofman Hofman In luna noiembrie 2016 am participat la un concurs organizat de catre o structura subordonata M.A.I. in vederea ocuparii unei functii vacante de ... (vezi toată discuția)
Numirea direct pe post - o noua gaselnita Mihai 465 Mihai 465 Fiind in perioada depunerii dosarelor pentru admiterea in magistratura cu vechime de 5 ani ghiciti cine se inscriu de zor: absolventi de INM, judecatori, ... (vezi toată discuția)
Contestare schimbare din functie in sistemul militar catalin975 catalin975 Cu data de 31.12.2012, un post de conducere, ex. [b]sef serviciu II[/b], este radiat iar cu aceeasi data se infiinteaza [b]sef serviciu I[/b], cu un coeficient ... (vezi toată discuția)