avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... contestare schimbare din functie in sistemul militar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

contestare schimbare din functie in sistemul militar

Cu data de 31.12.2012, un post de conducere, ex. sef serviciu II, este radiat iar cu aceeasi data se infiinteaza sef serviciu I, cu un coeficient de ierarhizare superior. Mentionez ca sarcinile, atributiile si responsabilitatile aferente posturilor precizate mai sus sunt identice, postul de conducere radiat si cel infiintat fiind in cadrul aceluiasi compartiment, ocuparea postului de sef serviciu II realizandu-se anterior prin concurs. De la esalonul superior se primesc precizari de punere la dispozitie, conf. Legii80/1995, a ocupantului postului de sef serviciu II si de scoatere la concurs a postului de sef serviciu I. Care ar fi etapele atacarii la instanta de contencios-administrativ competenta a dispozitiilor de rang superior: Directie Generala Resurse Umane, avand in vedere ca in anii precedenti in asemenea cazuri s-a procedat la numirea directa a ocupantilor posturilor de conducere radiate, in cele nou infiintate, aspecte puse in practica cu aprobarea aceleasi structuri: Directia Generala Resurse Umane?
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 17:02, 15 Februarie 2013
1. Respectati procedurile prealabile obligatorii specifice sistemului militar caruia ii apartineti.
2. mult :luck:!
Nimeni nu este de neinlocuit, chiar si eu.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
eraz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii inspector resurse umane constantin_florea57 constantin_florea57 absolvent studii superioare fac. drept -stiinte juridice ce post pot ocupa in cadrul biroului resurse umane?. (vezi toată discuția)
Concurs functie de conducere mariuca12 mariuca12 bună ziua aş dori şi eu câteva lămuriri: pentru constituirea unui serviciu este nevoie de minim 7 posturi de execuţie compartimentul respectiv are 7 ... (vezi toată discuția)
Incadrare si salarizare sef birou ru - vechime minima 2 ani zgabeata zgabeata in urma promovarii unui concurs, am ocupat functia de sef birou cu o vechime de 2 ani in specialitate. voi fi incadrata consilier superior treapta 1 de ... (vezi toată discuția)