avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare si salarizare sef birou RU - vechime minima ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare si salarizare sef birou RU - vechime minima 2 ani

in urma promovarii unui concurs, am ocupat functia de sef birou cu o vechime de 2 ani in specialitate. voi fi incadrata consilier superior treapta 1 de salarizare sau alta gradatie?
va multumesc si am nevoie de raspuns urgent deoarece nu ma inteleg cu sefii mei
Cel mai recent răspuns: alexandru andra , utilizator 09:51, 27 Iulie 2010
Veti fi incadrata sef birou treapta II si atat. Nu mai exista functie de executie echivalenta in cazul acestor fp de conducere.
multumesc pt raspuns dar la mine este problema cu ce salariu???
Cf. Legii 330/2010
Art. 15. - (1) Pentru personalul care ocupa o functie de conducere, diferentierea salariilor de baza se face potrivit art. 13, utilizandu-se doua niveluri de salarizare corespunzatoare celor doua grade, respectiv trepte de salarizare in cazul functionarilor publici, care contin indemnizatia de conducere, sporul de vechime, precum si sporurile cuprinse in coeficientii de ierarhizare, prevazuti in anexele la prezenta lege.
(2) Nivelul de salarizare corespunzator gradului, respectiv celor doua trepte de salarizare in cazul functionarilor publici se stabileste de ordonatorul principal de credite, potrivit prevederilor prezentei legi.
Asadar directorul/primarul stabileste pe baza unui referat intocmit de resurse umane nivelul individual al indemnizaţiei de conducere, precum şi nivelul individual de salarizare corespunzător treptei de salarizare pentru dna/dnul x....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia publica de coducere conform l 330/2009 IORDANA IORDANA Conform L 330/2009, functiile publice de conducere vor avea doar treapta II si I. Inteleg ca nu se aplica coeficientii de ierarhizare incepand cu 01 ian. 2010, ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de vechime - legislatie claudiu84 claudiu84 Spuneti-mi si mie unde scrie ca sporul de vechime se acorda incepand cu prima zi a lunii urmatoare celei in care se implineste numarul de ani de vechime ? (vezi toată discuția)
Promovare in grad - functionar public de conducere awy awy buna ziua , solicit sprijinul dumneavoastra in urmatoarea speta : sunt functionar public , cu functie conducere am gradul profesional de inspector asistent ... (vezi toată discuția)