avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii medii inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii medii inspector resurse umane

absolvent studii superioare fac. drept -stiinte juridice ce post pot ocupa in cadrul biroului resurse umane?.
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2009
constantin_florea57, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARIANA TRUFIN , Consilier juridic 15:12, 25 Noiembrie 2009
1. Depinde ce posturi sunt in schema biroului, ce posturi sunt vacante si mai depinde si de ce stiti dvs. sa faceti, daca aveti pregatire sau practica in domeniu.
2. Daca cele de mai sus sunt indeplinite, participati la concurs, examen sau interviu si... succes!
3. Postul poate fi sef de birou, inspector resurse umane, referent resurse umane si ar mai putea fi si altele.
4. Atentie la ce studii sunt prevazute in ROF pentru aceste posturi: s-ar putea sa fie prevazute studii medii si sa nu va convina ca veti fi platit ca atare.
DL. Tudor Valeriu a specificat cateva posturi din cadrul unui dep. RU deci, orice post vacant pentru care treceti interviul sau examenul. Postul poate sa aibe ca cerinte studii medii sau superioare. Daca acum sunteti pe un post ce necesita studii medii faptul ca sunteti absolvent de studii superioare nu va ajuta decat in cazul in care veti aplica la un post pentru care cerintele sunt studiile superioare pe care le aveti absolvite.
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2009
ContSters42179, utilizator
Recomandat ar fi sa va orientati spre biroul juridic si sa ocupati un post de consilier juridic conform pregatirii dvs. profesionale.
Puteti sa ocupati chiar si functia de consilier juridic, daca este prevazut acest post in cadrul Biroului de R.U.
Sunt societati a caror activitate nu necesita birou juridic separat iar consilierul juridic este incadrat in alt birou sau este direct subordonat conducatorului.
Puteti ocupa postul de Consilier juridic in cadrul societatii si sa va ocupati si de resurse umane, cu acordul angajatorului. :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anomaliii in sistemul bugetar popa_dragos2005@yahoo.com popa_dragos2005@yahoo.com Va rog sa-mi spuneti , in cazul in care cineva a absolvit studii superioare si si-a depus actele doveditoare la serviciul resurse umane pentru a fi trecut pe ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic care a terminat facultatea de marketing alina5ram alina5ram Explicati-mi si mie va rog cum se poate ca un ungajat care a terminat o facultate de markenting sa lucreze in cadrul oficiului juridic al unei institutii si ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii filus_64 filus_64 Ce obligatii are o SC daca inscrie in carnetul de munca diploma de licenta si diploma de master.Mentionez ca persoana care are aceste studii ocupa in prezent ... (vezi toată discuția)