avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie luna tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie luna tatalui

Daca tatal nu doreste sa intre in CCC, eu, mama copilului voi beneficia in continuare de indemnizatie in luna respectiva? Sau este nevoie sa ma intorc la serviciu cu 90 zile in loc de 60 zile pentru a nu ramane descoperita ca si bani in luna aceea?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie luna tatalui mrs86 mrs86 Daca tatal nu doreste sa intre in CCC, eu, mama copilului voi beneficia in continuare de indemnizatie in luna respectiva? Sau este nevoie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani delia2007 delia2007 Buna ziua. Am o mamica care are contractul individual de munca pentru concediu crestere copil suspendat in perioada 26.05.2015- 07.04.2017. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie cryys cryys Buna ziua, As dori sa stiu daca stimulent de inserție de primeste si in cazul in care ma întorc mai devreme din CCC , insa la un alt loc de munca nu la cel ... (vezi toată discuția)