avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Infiintare PFA

Buna ziua,

O persoana are carte de identitate provizorie. Ar dori sa infiinteze PFA. Are aceasta posibilitate? Un temei legal ar fi de mare folos pentru discutiile cu autoritatile.

Toate cele bune!:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 8 Octombrie 2009
Nu se poate cu carte de identiate provizorie .Trebuie sa aveti buletinul sau pasaportul,ca acte doveditoare.
Legea prevede printre documentele de sustinere a cererii de inregistrare in registrul comertului si de autorizare a functionarii PFA
1.1. Carte de identitate sau pasaport - fotocopie certificata olograf de catre titular privind conformitatea cu originalul
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata i_mardare i_mardare CU stima si respect pentru toti utilizatorii,consultantii si moderatorii. As dorii sa pun si eu o intrebare,la care astept si un raspuns daca se poate. Detin ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru organizarea cursurilor de limbi straine simona.onciu simona.onciu Buna ziua, Ce autorizatii sunt necesare pentru un profesor universitar de limbi straine, PFA, pentru a organiza pe cont propriu cursuri de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Conditiile de infiintare a pfa sunt in functie de studiile absolvite ? veromada veromada Am o fiica de 21 de ani studenta in anul II. As dori sa stiu daca i-si poate deschide PFA pentru a comercializa sucuri naturale (dintr-un stand) in diferite ... (vezi toată discuția)