avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Întrebare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Întrebare.

Persoana căreia i s a făcut sesizare si este chemata mâine la Itm Constata, pt ca au găsit o fara actele necesare, nu este interesata sa își rezolve problemele ci sa afle ia mâine cine i a făcut reclamația, crezând ca mâine la sediu cei de la ITM ii vor spun cine a făcut asta ,pt ca va pune ia aceasta întrebare.
Cel mai recent răspuns: Anemary10 , utilizator 11:04, 30 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu i se va spune asa ceva de catre ITM.

Potrivit art.18 lit.c din Legea 108/1999, inspectorii de munca sunt obligati sa pastreze confidentialitatea asupra identitatii persoanei care semnaleaza nerespectarea prevederilor legale in domeniul reglementat de prezenta lege si sa nu dezvaluie angajatorului, prepusilor sai sau altor persoane faptul ca efectueaza controlul ca urmare a unei sesizari.
Mulțumesc pt răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie itm mariusastra mariusastra Buna ziua as dori sa aflu daca fac o reclamatie la itm la firma la care lucrez cei de la itm sunt obligati sa mi pastreze confidentialitate reclamatiei ? ... (vezi toată discuția)
Reclamație Anemary10 Anemary10 Seful m a dat afara de la serviciu fara desfacerea contractului de munca.Eu i am făcut reclamație la ITM si am cerut actele si inclusiv bani pe concediu.Dar ... (vezi toată discuția)
Confidențialitate plângere itm Claudia Roxana Claudia Roxana Buna ziua. Dacă depun o plângere la ITM angajatorul va primii informații despre persoana care a făcut plângerea? (vezi toată discuția)