avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurarea de sanatate in cazul persoanelor care nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurarea de sanatate in cazul persoanelor care nu platesc contributia

Buna ziua! Ma intereseaza cum poate proceda o persoana care nu mai obtine venituri pentru a beneficia de serviciile medicale (consultatii medicale gratuite, retete compensate, spitalizare). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 11:46, 8 Octombrie 2009
Nu cunosc situatia exacta a persoanei despre care vorbiti.
Isi pastreaza calitatea de asigurat persoanele aflate in intretinerea unei persoane asigurate(coasigurati se numesc,in acest caz).
Coasigurati pot fi:sotul,sotia si parintii fara venituri proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co-asigurat la un asigurat aflat in cm daria63 daria63 Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca un coasigurat poate beneficia de o reteta compensata daca asiguratul este in concediu medical cod 14 deci nu mai plateste ... (vezi toată discuția)
Cine beneficiaza de asigurare cass gabriela06072002 gabriela06072002 Buna ziua. Recunosc ca imi este o oarecare jena pentru intrebarea care urmeaza s-o pun. De asemenea recunosc ca nu cunosc legislatia in domeniu. Dar imi aduc ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala andreea elena andreea elena tatal meu a avut nevoie de o operatie intr_un spital de stat si nu este asigurat medical,are un venit de 150 lei,pot sa ii ofer in vreun fel asigurarea mea,eu ... (vezi toată discuția)