avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Examen de promovare in grad
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Examen de promovare in grad

Buna ziua. Sunt functionar public si as dori sa sustin anul acesta un examen de promovare in grad. In Legea nr. 188/1999, privind Statutul functionarilor publici este stipulat, la articolul 65 litera c, urmatorul cuprins :
,, c) sa fi obtinut cel putin calificativul A«bineA» la evaluarea anuala a performantelor individuale in ultimii 2 ani calendaristici;”.
Mentionez ca in anul 2016 am fost integral in concediu fara plata pentru interese personale si deci nu am nicio evaluare pentru anul respectiv iar in ultimii doi ani lucrati adica 2015 si 2014 am avut calificativul ,, foarte bine “. Nu am gasit niciun text de lege care sa stipuleze faptul ca pentru a sustine un examen de promovare trebuie sa fi lucrat 2 ani consecutiv inainte de examen. Potrivit articolului de lege mentionat, am dreptul de a sustine examenul de promovare, daca nu am lucrat in anul precedent ?

Alte discuții în legătură

Promovarea in grad dupa concediu crestere copil 2 ani GabriellaBroscaru GabriellaBroscaru Buna ziua!!! Am nascut in aprilie 2012 si am stat in concediu crestere copil 2 ani,pana in martie 2014. Conform legii,aceasta perioada se considera si ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind legea 188/1999 brescanu_cristi brescanu_cristi Buna ziua. Am nelamuriri privind Legea 188/1999 privind functionarii publici la art. 65 [i]\"(1) Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional ... (vezi toată discuția)
Avansarea in grad- ingrijire copil yoana_popp yoana_popp As avea o intrebare legata de conditiile pe care un functionar public trebuie sa le indeplineasca pentru a participa la examenul de promovare in gradul ... (vezi toată discuția)