avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Invocarea uzucapiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Invocarea uzucapiunii

In 2006 am facut succesiunea dupa tatal meu eu detinind o cota de 1/1,dar pe extrasul cf apar inpreuna cu o matusa decedata care are o cota de 3/16 mostenita dupa bunicul meu succesiune facuta in 1975 de bunica mea.Mentionez ca in tot acest timp impozitul si intretinerea locuintei si terenului a fost facuta de mama mea si eu din 2006,pot sa invoc uzucapiunea

Alte discuții în legătură

Invocarea uzucapiunii doreludandan doreludandan In 2006 am facut succesiunea dupa tatal meu eu detinind o cota de 1/1,dar pe extrasul cf apar inpreuna cu o matusa decedata care are o cota de 3/16 mostenita ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme narcisa07 narcisa07 Un caz mai complicat: Bunicul meu a fost adoptat. In 1930, tatal lui adoptiv ii vinde casa si gradina (nu se specifica de ce suprafata este vorba) si se face ... (vezi toată discuția)
Mostenire: uzucapiune sau succesiune? colceriumari_BV colceriumari_BV Buna ziua! tatal meu a decedat in 2010, acum ne-am hotarat sa facem succesiunea ,dupa ce am scos un Extras de Carte Funciara, am descoperit ca in extras ... (vezi toată discuția)