avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Politia locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Politia locala

Buna seara! Va scriu in speranta ca o sa primesc un raspuns /sfat...astazi mergand la farmacie cu copilul pt a lua ce imi trebuia pt febra ,opresc in statia de autobuz putin in spate de statie...nu stiu daca sunt explicita...cobor un domn politist local vine la mine fiind f arogant si imi zice alooo,unde parchezi...la care eu bulversata de starea proasta pe care o aveam ii spun ca intru sa iau urgent niste antitermice pt.copil si ies la care se uita la masina si imi zice amenda...inies repede din farmacie 3 min am stat si vad in geam insttintare...de ce,nu stiu pt ca l am rugat sa ma lase 3 min? Si pt ca nu blocam pe nim deci absolut autobuzul avea loc nu eram efectiv in statie...ce e de facut ?multumesc

Alte discuții în legătură

O cearta ce a degenerat bng bng Buna ziua. I-mi cer scuze daca nu am postat unde trebuia, dar nu stiu daca intra la drept civil sau penal. Vreau sa va povestesc un caz in speranta ca i-mi ... (vezi toată discuția)
Telefon pierdut, reclamație la poliție tratată nepotrivit de agenți. Îi pot reclama? AncutaBarascu AncutaBarascu Buna ziua, Vineri seara \"am reusit\" sa-mi uit telefonul pe o banca, in aproximativ 5min m-am intors dupa el si prietena mea a sunat pe tel. si era inchis. ... (vezi toată discuția)
Accident mihai bravu cu matei voievod zts zts Buna ziua.As dori sa aflu mai multe pareri in legatura cu vinovatia in cazul unui accident rutier.Ma deplasam din Pasajul Muncii catre Iancului.La prima ... (vezi toată discuția)