avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcare de resedinta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcare de resedinta

in data de 18.10.2017 mi a fost reziliat contract de parcare incheiat la data de 17.07,2017, pe motiv ca a fost eronat intocmit din cauza unor erori material.
am aflat ca a afost atribuit vechiului utilizator. iar mie mi se atribuie alt loc cu acelasi contract dar din data de 18.10
contractul incheiat conf HCL150/2016 .am fost in audienta si nu am rezolvat nimic.ce cale pot urma,specific ca mi s a atras atentia ca intru in razboi cu primaria sinu e indicat

Alte discuții în legătură

Contract de parcare reziliat abuziv Eduard10 Eduard10 Buna seara, De doi ani am fost luna de luna la serviciul parcari din strada Straduintei nr.1, sa depun cerere pentru atribuirea unui loc de parcare. In data ... (vezi toată discuția)
Contract parcare reziliat abuziv. este legal ca vechiul proprietar să aibă prioritate la închiriere? Eduard10 Eduard10 Buna seara, De doi ani am fost luna de luna la serviciul parcari din strada Straduintei nr.1, sa depun cerere pentru atribuirea unui loc de parcare. In data ... (vezi toată discuția)
Situatie eroare facturare enel persoana fizica nickra nickra Buna seara, Intampin urmatoarea situatie. Factura ENEL din luna februarie 2019 a fost emisa eronat. Ca si fapt cunoscut de toata lumea factura cuprinde un ... (vezi toată discuția)