avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Ratb
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Ratb

Buna seara! Am o intrebare la dumneavoastra: astazi am imprumutat cardul RATB de la o prietena ca sa pot calatori. In tramvai am validat, dar cand am schimbat si am luat autobuzul, efectiv am uitat sa mai validez. Eram deja in mare intarziere si anuntasem colegii ca o sa intarzii. A venit domnul controlor, i-am explicat frumos ca am alimentat cardul chiar cu o ora inainte, ca am validat la tramvai, dar ca la autobuz efectiv am uitat. Chiar sincera!! I-am si aratat pe telefon conversatiile cu colegii in care ii anuntam ca o sa intarzii. Nu a fost chip sa ma inteleaga. M-a intrebat daca este cardul meu si eu am zis DA! Am coborat si dansul vroia sa imi faca proces verbal. Am zis ca nu am cum sa stau, ca sunt deja intarziata, asa ca m-am enervat, le-am lasat cardul si am plecat! Nu m-au legitimat, nu le-am aratat buletinul, de proces verbal nici nu poate fi vorba. NU s-a intocmit, nu am semnat nimic, dansii nici macar nu stiu ca acela nu era cardul meu . Intrebarea mea este, prietena mea se va trezi cu amenda acasa?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
Alexuta78, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare amenda ratb Ktulu7 Ktulu7 Buna ziua. In data de 21.08.2014 am calatorit cu RATB de 4 ori ( cu tramvaiul 46 pe ruta Republica - Gara de Nord dus – intors, cu autobuzul 101 si ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb savumarin savumarin Duminica, orele 13.00, statia Universitate, ma urc intr-un autobuz, caut un loc unde sa-mi pot desface rucksacul sa pot scoate cardul ca sa-l validez...cand ... (vezi toată discuția)
Taxa/amenda stb Nelu7 Nelu7 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare : Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)