avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație insotitor

Am handicap grav.1 si 800 lei lunar de ce nu-mi aprobă să trec la asistent personal pe legea din 2013 ?Am surdo cecitate si gr.1 si la pensia de invaliditate. La handicap sect.2 a zis că nu se poate,ca trebuie făcut dosar nou. De 10 ani sunt în evidenta lor cu handicap grad 1 . Cui să mă adresez ?

e
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Angajare persoane cu dizabilitati Divinna Divinna Buna seara, Daca o persoana cu handicap grav care are asistent personal, indemnizatie lunara (340 lei) si avand calitatea de pensionar de invaliditate gradul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie DutuA DutuA Buna ziua,daca sunt insotitor pt peroana cu handicap gr 1 si sunt angajata la primarie ca insotitor,peroana cu handicap mai are drepul la indemnizatie inafara ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap secareanuioan secareanuioan am pensie invaliditate grad 1 an suma de 698 lei . Pe 19 aprilie 2012 am primit certificat cu asistent personal ,am primit pensie de la primarie de ansotitor ... (vezi toată discuția)