avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS PFA

Buna ziua,
Am un PFA infiintat la finele anului 2016, pe care in cursul anului 2017 am avut venituri mai mari de 35% din câștigul salarial mediu brut. Luna aceasta voi suspenda activitatea PFA, deoarece am nascut. In paralel sunt si salariata. In 2017 nu am depus declaratia 600, deoarece am avut venituri mici. Avand in vedere ca activitatea se suspenda in acest an, mai trebuie depusa declaratia 600 la inceputul anului 2018? Conform Codului Fiscal, ANAF va recalcula in 2018 CAS la nivelul venitului net efectiv realizat in 2017, chiar daca activitatea se suspenda si nu s-a depus niciodata declaratia 600?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratii anaf pentru pfa BogdanEnache BogdanEnache Buna ziua! Saptamana aceasta am infiintat un PFA si am trecut si pe la ANAF pentru a depune declaratiile necesare. Acolo mi s-a spus ca daca doar ce am ... (vezi toată discuția)
Declaratie 600 pfa carmenbn carmenbn O PFA a obtinut in 2015 venituri de 780 lei/luna (medie).In acelasi timp este si salariat.Trebuie sa depuna declaratia 600? (vezi toată discuția)
Declaratia 600 anul 2016 mihaelagabrielaman2016 mihaelagabrielaman2016 Buna ziua!La multi ani! va rog respectuos sa-mi spuneti daca in cazul in care o PFA,II inregistreaza pierdere in anul 2015,depune declaratia 600 in anul ... (vezi toată discuția)