avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Obtinere viză permanentă în SUA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Obtinere viză permanentă în SUA

Pana acum am plecat de 3 ori in America pe perioade de la 4 la 5 luni cu diferite programe. Am terminat facultatea si masterul in Romania, am lucrat la diverse firme, banci, am un CV destul de bogat.
Problema este ca vreau sa ma intorc in America din motive atat personale cat si profesionale, mi-as dori sa imi construiesc o cariera acolo.
As avea nevoie de niste pareri. Teoretic stiu care imi sunt variantele pentru a putea obtine o viza permanenta acolo. Dar as vrea sa mai cer niste pareri. Spre exemplu, sunt joburi care ofera green card pe parcursul timpului? Accepta studenti internationali spre a lucra la compania lor, urmand sa le ofere green card? Exista studii care ofera green card?
Care ar mai putea fi variantele?

Alte discuții în legătură

Job in domeniul juridic catalyna_pavel catalyna_pavel Cum pot obtine un job in cadrul unui cabinet/societati de avocatura? Mentionez ca sunt studenta la Drept, anul 2 (a doua facultate) si imi doresc foarte mult ... (vezi toată discuția)
Ce facultate sa aleg M. V. M. V. Buna seara! Am absolvit o facultate si un master, dar vreau sa ma inscriu la a doua facultate si nu sunt hotarata. Am terminat facultatea de geografia,iar ... (vezi toată discuția)
O cariera in contabilitate/audit sau in banci? Eddyyoyoo Eddyyoyoo Stimati utilizatori, Apelez la sfaturile dumneavoastra la urmatoarea dilema: O cariera pe termen lung in contabilitate/audit sau in banci? Eu studiez la ... (vezi toată discuția)