avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Austria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Austria

Acum 4 luni a trebuit sa ajung cu masina in Germania. Si aparent soferul(un prieten) a primit o amenda. Amenda insa are data de emitere 04.10.2017. Amenda a fost emisa pe o adresa gresita(au gresit apartamentul 01 in loc de 11 cat era corect). Data limita de plata era 25 luna trecuta insa el a intrat abia ieri 01.11.2017 in posesia ei... Ce este de facut? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta dupa 4 luni ku990 ku990 In data de 29.09.2018 am savarsit fapta de a conduce fara rovinieta. Mi-a sosit prin posta in data de 30.01.2019 un plic cu amenda, in dreptul; \" semnatura ... (vezi toată discuția)
Rovinieta primita dupa 1.4luni cosmindaniel cosmindaniel Buna ziua, daca in Dec 2017 am fost surprins de camere fara rovinieta, PVCC sa emis in data de 30.01.2018, dar acesta nu mi sa transmis oficial, ci a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Interdictie germania - amenda neplatita (am circulat cu masina radiata si asigurare falsa) danbd danbd Buna ziua.in anul 2006 am cumparat din franta un autoturism care,fara sa stiu avea asigurare falsa.Dupa un timp petrecut in Romania am vrut sa revin in ... (vezi toată discuția)