avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Posibilitatea de incheiere a unui contract de comodat ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Posibilitatea de incheiere a unui contract de comodat pentru un autoturism

Doresc sa inchei, in numele unei persoane juridice pe care o reprezint, un contract de comodat pentru un autoturism, in vederea utilizarii acestuia in scop de prestari servicii (conform activitatii autorizate pe care o desfasor), deja avand si acceptul proprietarului auto. Cum procedez? Dupa incheierea contractului de comodat, cheltuielile de transport efectuate pentru a presta servicii le pot deconta ?

Alte discuții în legătură

Comodat autoturism nelusandy nelusandy In prezent desfasor o activitate autorizata de prestari servicii (consultanta in domeniul situatiilor de urgenta), printr-o intreprindere individuala, avand ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli ady09 ady09 in cazul acasa efectuez activitate de productie,autorizata, si am contract de comodat pe sediul firmei si pe masina,ce cheltuieli se pot deduce si in ce ... (vezi toată discuția)
Masina pe firma Ionelav33 Ionelav33 Buna ziua, Am o masina care prin contract de comodat am ''inregistrat-o'' pe firma. Intrebarea mea este cum pot sa decontez combustibilul, mentionand ca sunt ... (vezi toată discuția)