avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare IMM infiintata in 2016
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare IMM infiintata in 2016

Buna ziua,

Am infiintat o firma in 2016, nu am stiut de programul Start Up Nation pana in ziua de astazi, am observat ca exista posibilitatea reluarii acestui program si in 2018 cu mentiunea ca si firmele infiintate in 2017 pot accesa aceste fonduri.

Intrebarea mea este daca sunt si alte variante pentru a accesa fonduri pentru firme infiintate in 2016. Nu am fost inscris pana acum in nici un program si mi-as dori sa imi incep activitatea pe aceasta firma. Pana in momentul de fata nu am avut activitatea. Firma este infiintata in domeniul productie de echipamente electrice si electronice.

Va Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
tan7, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, ca pensionar gr.lll, a-s putea beneficia de fonduri europene pentru infiintarea unui PFA in domeniul fotografiei(studiou foto) ? Daca nu in domeniul ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)
Finantare rapida pentru startup - sume mici Georgescu Traian Georgescu Traian Buna ziua, As dorii sa stiu daca exista vreo posibilitate de a accesa fonduri in valoare de 30.000 ron pentru un startup. Indiferent daca sunt rambursabile ... (vezi toată discuția)