avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare rapida pentru startup - sume mici
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare rapida pentru startup - sume mici

Buna ziua,
As dorii sa stiu daca exista vreo posibilitate de a accesa fonduri in valoare de 30.000 ron pentru un startup.
Indiferent daca sunt rambursabile / nerambursabile sau reprezinta decontarea cheltuielilor firmei, mentionez ca principalul obstacol este faptul ca sunt student, 20 ani, iar parintii nu sunt o optiune.
Firma este deschisa, are activitate, insa avem nevoie de echipamente si marketing.

Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Georgescu Traian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 00:32, 3 Noiembrie 2018
Buna seara! programul START-up NATION 2018 raspunde f bine nevoilor dvs. Luni seara la 18.30
la Omega House Hotel din str. Aurel Vlaicu nr. 20 este un seminar pe aceasta tema lansat de o echipa de profesionisti care se ocupa de acest lucru de mai multi ani. Daca chiar sunteti interesat, determinat si vreti cu adevarat sa munciti, contactati-ma in privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Am nevoie de un contabil pentru o firma noua. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am infiintat de curand o societate comerciala si este prima data cand fac acest lucru. Ce ma sfatuiti sa fac, sa merg la o firma care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Fise post Karmin Karmin Rugaminte: daca ma poate ajuta cineva cu fisa post pentru economist si pentru tehnician service as fi recunoscatoare. Multumiri anticipate ... (vezi toată discuția)