Am următoarea speţă pe legea 247.Am primit in anul 2003 o suprafaţă de 35 de ha, însă nu pe amplasamentul iniţial, nefiind liber la acel momnt.Dua legea 247, m-am adresat instanţei pt anuarea titlului anterior şi obligarea comisiei la eliberarea unui nou titlu, pe amplasamentul iniţial.problema mea e că acest teren este de domeniul public al statului şi se află în administrarea ADS.Am vreo şansă de câştig?
in principiu terenurile aflate in administrarea ADS urmeaza a fi predate catre comisiile locale pentru a fi improprietariti acolo solicitantii(vechii proprietari si celelalte persoane mentionate in lege).
Presupun ca obiectul actiunii dvs. este obligatia de a face de catre comisia locala de fond funciar.
In principiu trebuia sa chemati si ADS ul in judecata pentru a fi direct obligati.
Teoretic solicitantul nu are treaba cu ADS ul, intrucat protocolul de predare-primire a terenului nu presupune ca dvs sa fiti de fata. Puteti insista, depune petitii, face presiuni etc.
Asta intenţionam şi eu.Problema mea e că acel teren se află în domeniul public al statului şi este în administrarea ADS.E posibilă retrocedarea unui teren din domeniul public?
Alte discuții în legătură
Domeniul public
Anna63
Prin sentinta civila o suprafata de teren apartinanad domeniului public a fost castigata de un proprietar , cu reconstiuire a dreptului de proprietate ... (vezi toată discuția)