avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces verbal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces verbal

buna seara
termenul de 15 zile pentru contestatie auto se refera la zile lucratoare sau calendaristice
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:38, 3 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In procedura civila este folosit termenul de zile libere,nu se calculeaza prima zi si ultima in care se implineste termenul.
deci sa inteleg mi=a fost retinut permisul pe 15 oct 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca procesul verbal de contraventie v-a fost comunicat pe 15 termenul a expirat pe 31 ,10,daca nu termenul curge de la data comunicarii,calculati 15 zile incepanand cu ziua urmatoare primirii,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie proces verbal Daniela005 Daniela005 Buna seara!As dorii sa stiu cum se calculeaza cele 15 zile ptr depunerea contestatiei?Inclusiv ziua primirii pv?Si ma gandesc ca,cele 15 zile, sant zile ... (vezi toată discuția)
Hotarari atacate în termenul de 15 zile ranedo ranedo Buna ziua! Cum se numara termenul de 15zile,lucratoare,calendaristice? Ex. -11 august 2017-data primirii Hotararii; -30 august 2017-data actiunii in ... (vezi toată discuția)
Cand incepe sa curga un termen ? marcelcj marcelcj Cand incepe sa curga un termen , in ziua in care mi s-a comunicat contraventia sau in ziua urmatoare ? (vezi toată discuția)