avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract civil instalatii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract civil instalatii

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la urmatoarea situatie:
X este angajat in cadrul unei firme. X doreste sa ofere servicii de instalatii/amenajari interioare in afara programului catre firme sau persoane fizice din dorinta de a castiga cativa clienti ca pe viitor sa-si deschida firma. Pentru a gasi clienti X trebuie sa isi faca reclama pe retele sociale si pentru a testa piata nu doreste sa isi deschida SRL din cauza costurilor ridicate si incertitudinii.
1.Este posibil ca X sa lucreze pe baza unor contracte civile?
2.Cum trebuie construite aceste contracte astfel incat X sa isi desfasoare activitatea conform legii?
3.Se poate sa se realizeze aceste contracte civile atat intre X si firme, cat si intre X si alte persoane fizice?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AKCA CONT EXPERT SRL , Consultant fiscal 11:32, 5 Noiembrie 2017
In conditiile prezentate de d-voastra , contractul civil ar avea caracter de continuitate astfel ca , pers X nu va putea sa lucreze decat ca o entitate juridica ( pf , srl , pfa ) . Incepand cu anul 2017 , costurile cu infiintarea unei entitati au scazut foarte mult ( de la cca 1000- 200 ) ia cele cu inchiderea entitatii nu mai exista ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil la inceput de drum pentru o viitoare afacere catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la urmatoarea situatie. X este angajat in cadrul unei firme. X doreste sa ofere servicii de ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, O societate comerciala de constructii, poate incheia un contract de prestari servicii cu o persoana fizica (neautorizata) doar calificata ca ... (vezi toată discuția)
Poate o pf sa incheie un contact de prestari servicii/comision? Dumitru_Eugen Dumitru_Eugen Buna ziua, Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii? (Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)