avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Orange Romania , retragere oferta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Orange Romania , retragere oferta

Buna seara,nu stiu daca sa vorbit despre aceasta problema,in mare sunt un posesor de cartela orange am activat o optiune de 10 euro in data de 10.10.2017 valabila pina la data de 10.11.2017 iar acum 3 zile in urma am primit un mesaj clar si la obiect ,,datorita faptului ca in ultimele 4 luni cartela a fost mai mult folosita in afara tarii de maine numai puteti folosi oferta" ce pot face in aceasta situatie.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: SashaTl , utilizator 22:08, 5 Noiembrie 2017
Mai aveti cateva zile, nu va enervati. Parerea mea este sa va portati la alt operator. Este cea mai buna decizie, va spun din experienta mea cu Orange.
Pai nu e vorba de alt operator aici ,oferta era valabila pana pe 10.11 desi am minute si internet nefolosit numai pot suna si mai mult daca sunt sunat sunt taxat din credit e hotie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare telefonie pentru apeluri deviate freziuta freziuta Buna! Nu stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns, dar eu am sa va intreb oricum. Pe scurt, uitati problema mea: am un abonament de 4 euro la Orange( 200 ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)