avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare limita concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare limita concediu medical

Fratele meu a fost diagnosticat cu cancer la colon si cancer la plămâni în luna noiembrie 2016! A fost operat la colon in luna aceea, a facut chimio terapie până in luna iulie 2017, iar in luna august a fost operat de tumoarea de pe plămâni. Acum , a împlinit deja un an de concediu medical, iar medicul oncolog i-a întocmit un raport medical cu propunere de pensionare.Noi stim că ar avea dreptul la concediu medical de boală pana la un an si sase luni. Vă rugam să ne spuneți exact ce putem face pentru a beneficia de aceste drepturi. Vă multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Pensionare de boala darianna darianna buma ziua. Am fost diagnosticata cu cancer de col uterin .De 1 an sunt in concediu medical.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de boala, (vezi toată discuția)
Refuz acordare concediu medical pentru un pacient cu cancer andry12 andry12 Buna ziua. Va cer ajutorul intrucat am ajuns la disperare cu doctorii din Romania si nu mai stiu la cine sa apelez si cum se aplica legea in tara ... (vezi toată discuția)
Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)