avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare plata cu ora / ore completare norma ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare plata cu ora / ore completare norma didactica

Buna ziua,

sunt profesor calificat de Lb. engleza, titular, la o scoala din mediul rural. Datorita faptului ca anul acesta scolar nu am decat 17 ore de Limba engleza, conducerea scolii a luat decizia de a mi se acorda inca 2 ore de Educatie tehnologica (pentru care nu sunt calificat).

Astfel, o ora de Ed. Tehno. reprezinta completarea normei didactice, cealalta ora ramasa fiind in regim de plata cu ora.

Intrebari:
1. cum sunt platit pentru cele 2 ore, calificat sau necalificat?
2. Care este cadrul legal care clarifica speta de mai sus?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Conform legii educatiei, exista o excepție prin care în școlile ... Florentina110482 Florentina110482 Conform Legii educatiei, exista o excepție prin care în școlile din mediul rural profesorul titular dintr-o școală își poate completa norma didactică ... (vezi toată discuția)
Sunt prof. inv. primar, titular la clasele primare, în plus ... Florentina110482 Florentina110482 Sunt prof. Inv. Primar, titular la clasele primare, în plus absolventa a Facultății de Arte, am solicitat la gimnaziu plata cu ora orele de ed. Plastica. Ca ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca? ana500 ana500 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie de invatamant. Ma poate lamuri cineva ce sa fac in urmatoarea situatie: am doua cadre didactice dintre care unul este ... (vezi toată discuția)