buna ziua , am depus si eu dosarul de indemnizatie crestere copil cu toate actele cerute de catre ei dar drept urmare am primit refuzul acestora pe motiv ca am contractul de munca cu doar 1 zii pe luna asa si intradevar asa il am contractul dar ce nu inteleg eu este ca la primul copil acelasi contract am avut si am beneficiat si acum nu beneficiez . mai ales ca nu scrie absolut nicaieri ca trebuie sa fie un anumit tip de contract sau nr de ore sau zile lucrate .
OUG 111/2010
art.4
(1) În calculul celor 12 luni prevăzute la art. 2 alin. (1) se includ și fracțiunile de lună în care s-au realizat venituri supuse impozitului, precum și cele în care solicitanții s-au aflat în situațiile prevăzute la art. 2 alin. (5) și (6), considerate lună întreagă.
(2) Prin fracțiune de lună se înțelege efectuarea a cel puțin jumătate din zilele lucrătoare din acea lună în care persoana îndreptățită a realizat venituri supuse impozitului ori s-a aflat în una sau mai multe dintre situațiile prevăzute la art. 2 alin. (5) și (6). (3) Prin excepție, se acceptă ca de cel mult 3 ori fracțiunea de lună să fie constituită dintr-un număr mai mic de zile lucrătoare decât cel prevăzut la alin. (2).
(4) În situația în care nașterea copilului se produce înainte de termen, perioada prevăzută la art. 2 alin. (1) se diminuează cu perioada cuprinsă între data nașterii copilului și data prezumată a nașterii, certificată de medicul de specialitate.