avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare-cumparare masina intre soti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare-cumparare masina intre soti

Buna ziua, am cumparat recent o masina adusa din Franta de un intermediar.
El a facut cu vanzatorul din Franta un contract de cesiune, dar spatiile de la cumparator le-a lasat libere. Acele spatii le-a completat cu datele sotiei cand am cumparat masina.
Cum pot face acum sa inmatriculez masina pe numele meu, fac alt contract de vanzare-cumparare?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism adus din franta jutark jutark Buna am urmatoarea problema acum cumparat un autoturism golf 4 , este adus din Franta , detin actul de vanzare cumparare dintre fracez si intermediarul care ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din import - anaf verifica proprietarul strain? trebuie fiscal pentru un intermediar roman care nu apare doar in contract? McCasian McCasian Problema e in felul urmator: Un domn, a adus o masina din Franta, masina avand inca actele si numerele din Franta valabile. Pentru a inmatricula masina, ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina printr-un intermediar, am nevoie de un sfat bdan87 bdan87 Va salut, in urma cu o saptamana am cumparat o masina SH cu numere franceze printr-un intermediar.Acesta avea la mana un Contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)