avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare autoturism adus din Franta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare autoturism adus din Franta

Buna am urmatoarea problema acum cumparat un autoturism golf 4 , este adus din Franta , detin actul de vanzare cumparare dintre fracez si intermediarul care mia adus masina , act vanzare cumparare dintre mine si intermediar si certificatul primultui proprietar! Dar nu am cartea de indentitate din pacate mi sa zis ca proprietarul a pierduto ! as dori sa inmatriculez masina pe numele meu si sa fac o copie de carte de indentitate ! se poate ? si ce acte imi trebuie! va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: jutark , utilizator 07:17, 11 Februarie 2016
In lipsa cartii de identitate,cum ati incheiat dv contract de vanzare cumparare bun mobil ,de la intermediar ?
certificatul de inmatriculare il am ! doar cartea tehnica nu o am !

Cum ati putut incheia document autentificat vanzare cumparare bun mobil,in situatia neprezentarii cartii de identitate vehicul de catre vanzator ?
Mi sa zis ca cartea tehnica nu o are ! pot scoate de la rar o copie al carti tehnice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scot masina din.finante Salupe1 Salupe1 Salutare la toti,am o nelămurire si nu stiu unde si ce sa mai fac,am vandut o masina anul trecut,am făcut actul de vanzare/cumparare,fisa tot,am fost la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto bso bso buna,imi poate zice cineva ce acte imi trebuie pentru a sterge masina din baza primariei unde este inregistrata,eu am vandut-o in alt judet,fara a face cu ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)