avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Reclamantul poate sa fie reprezentat de avocat la prima înfățișare? Se poate desface căsătoria de comun acord in lipsa reclamantului?
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Mariana7777777, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reclamantul este obligat sa fie prezent personal in fata instantei de fond in procedura divortului,cu exceptia situatie cand are resedinta in strainatate.

Daca are resedinta in strainatate si avocatul are procura speciala pt divort de comun acord atunci se poate desface,in restul cazurilor trebuie sa fie prezent in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata in lipsa mea jus7m jus7m am inaintat divortul si am primt termen in luna noiembrie totul a fost ok pana cand am gasit sa plec din tara la munca in strainatate ,am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)
Divort comun acord & strainatate adi74 adi74 Buna ziua. As dori sa stiu cum tb sa procedez daca am termen de judecata a divortului pe cale amiabila, de comun acord, fara obligatii pe data de 24 aprilie ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord!!! silviumanta silviumanta Buna ziua! Am si eu o problema, ce se intampla daca 2 soti vor sa divorteze prin acord dar unul dintre ei are domiciliul stabilit in alta tara?Am inteles ca ... (vezi toată discuția)