avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deductibilitate cheltuieli profesii liberale limitat ?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deductibilitate cheltuieli profesii liberale limitat ?

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca suma deductibila pentru aceasta categorie este limitata ? De exemplu , daca venitul meu brut pe an este 3000 ron, eu pot sa am cheltuieli deductibile de 1500 ron ? Cineva mi-a spus ca suma pentru cheltuieli deductibile nu poate depasi 35% din venitul brut anual ?

Alte discuții în legătură

Baza de calcul pentru cas si somaj daca am avut in luna august cheltuieli deductibile limitat cpatenta cpatenta Buna ziua! Revin aici cu o intrebare pe care am pus-o si in sectiunea de contabilitate a forumului si la care nu am primit inca un raspuns: Daca in luna ... (vezi toată discuția)
Autovehicul pfa - fisa mijloc fix si cheltuieli taxe de inmatriculare Serba Serba Am achizitionat un autoturism (5 locuri max, 3,5t) pe PFA si in consecinta trebuie sa intocmesc Fisa Mijlocului Fix, prin care se face amortizarea masinii. Am ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale obligatorii deductibile limitat? danar122 danar122 Buna ziua, Sunt PFA (sistem real). Am platit anul trecut 3000 de lei la pensii si vreo 700 lei la sanatate, pot scadea aceste sume din venitul brut sau doar ... (vezi toată discuția)