avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto pentru mașină distrusă
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto pentru mașină distrusă

in luna iunie anul 2012 am platit taxa auto,acum masina mea este nedeplasabila in urma unui accident. Mai pot face ceva ca sa pot depune cerere pt recuperarea taxei auto achitata in iunie 2012,deorece au trecut mai mult de 5 ani de la achitare.

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto Florentina0304 Florentina0304 buna seara, am achitat 2 taxe auto pt 2 masini in 2007. am facut o cerere de restituire la finante in decembrie 2011 a carei raspuns nu a ajuns la mine asa ca ... (vezi toată discuția)