Buna ziua . Sunt Popescu Mihaela din Constanta, cu studii superioare finalizate in 2009 , licenta in psihologie , diploma de inspector protectia muncii , hairstylist de foarte multi ani si formator cu diploma din 2011 cu experienta . Doresc sa stiu daca exista un site de promovare a formatorilor.
Multumesc anticipat de raspuns . Puteti sa-mi trimite-ti mesaj si la adresa mea de email . karmashine1973@gmail.com
Puteti activa ca formator doar in linia de specializare pe care o aveti (psihologie). Puteti aplica CV-ul in zonele de formare profesionala, respectiv scolile de formare. Nu, nu exista un sistem de promovare a formatorilor.
Am fost formator pe domeniul coafor , pentru ca am si diploma de calificare eliberata de Minister si pe domeniul coafor , doar ca in aceasta perioada nu mai lucrez , deoarece firma s-a inchis . Formatorul , poate forma adulti , in functie de studiile care persoana le are . Eu doar imi doresc , sa gasesc un site de a ma promova sau sa ma inregistrez ca formator/trainer , pentru a profesa pe domeniul care ma pasioneaza .
Echivalare studii
Oana1971
Buna ziua
Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 7022
candru
Buna seara,
As dori sa deschid o discutie care nu ma lamureste pana in momentul de fata. Mi-am infiintat un PFA cu domeniul de activitate Servicii de ... (vezi toată discuția)