avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Promovare formator
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Promovare formator

Buna ziua . Sunt Popescu Mihaela din Constanta, cu studii superioare finalizate in 2009 , licenta in psihologie , diploma de inspector protectia muncii , hairstylist de foarte multi ani si formator cu diploma din 2011 cu experienta . Doresc sa stiu daca exista un site de promovare a formatorilor.
Multumesc anticipat de raspuns . Puteti sa-mi trimite-ti mesaj si la adresa mea de email . karmashine1973@gmail.com
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Formator hairstylist, utilizator
Puteti activa ca formator doar in linia de specializare pe care o aveti (psihologie). Puteti aplica CV-ul in zonele de formare profesionala, respectiv scolile de formare. Nu, nu exista un sistem de promovare a formatorilor.
Ok. Multumesc .
Am fost formator pe domeniul coafor , pentru ca am si diploma de calificare eliberata de Minister si pe domeniul coafor , doar ca in aceasta perioada nu mai lucrez , deoarece firma s-a inchis . Formatorul , poate forma adulti , in functie de studiile care persoana le are . Eu doar imi doresc , sa gasesc un site de a ma promova sau sa ma inregistrez ca formator/trainer , pentru a profesa pe domeniul care ma pasioneaza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplomei de asistent social principal Oana1971 Oana1971 Buna ziua Numele meu este Ioana Constantinescu, lucrez in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Sunt asistent social principal de 23 de ani (si 10 ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 7022 candru candru Buna seara, As dori sa deschid o discutie care nu ma lamureste pana in momentul de fata. Mi-am infiintat un PFA cu domeniul de activitate Servicii de ... (vezi toată discuția)