avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cum functionez cu firma mea din Romania in comunitatea ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cum functionez cu firma mea din Romania in comunitatea europeana

Am o Intreprindere Individuala care desfasor comert ambulant. Mai exact particip la evenimente gen Streetfood si alte festivaluri. As dori sa largesc activitatea in afara tarii...mai exact germania si as vrea sa stiu cum functionez cu firma mea din Romania in comunitatea europeana fara sa-mi fac firma in tara respectiva. Cum emit bonuri fiscale de exemplu ca sa fiu in conformitate cu lege.

Alte discuții în legătură

Firma romaneasca pe teritoriul ue imre.andi imre.andi Buna ziua, dorim sa infiintam o microinreprindere in Romania, dar vrem sa facem comert ambulant si in Germania, la festivitati. Am inteles ca orice vom cumpara ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau factura Clover Clover Buna ziua, din cate stiu eu pentru orice suma incasata se emite bon fiscal sau factura. Exista exceptii de la aceata regula? De exemplu eu cumpar lunar, ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde produse agricole? sichigeaionut sichigeaionut cum pot vinde legal(cu acte-factura chitanta) produse agricole? sunt si alte modalitati de a vinde legal? (vezi toată discuția)