avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bon fiscal sau factura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bon fiscal sau factura

Buna ziua,

din cate stiu eu pentru orice suma incasata se emite bon fiscal sau factura. Exista exceptii de la aceata regula?
De exemplu eu cumpar lunar, platind cu OP, un anumit produs. Marfa imi este trimisa dar niciodata nu primesc factura sau bon fiscal.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 13:25, 28 Februarie 2014
Exceptiile: bonuri cu valoare fixa, comert ambulant...etc de genul. dar nu cred ca este cazul.
Da, sunt obligati sa va emita o factura, dar se pare ca uita mereu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitante emise catre persoane fizice ContSters255863 ContSters255863 Efectuez comert la distanta si am livrat cateva bunuri catre persoane fizice, cu incasare pe baza de chitanta realizata electronic. Stiu ca nu a fost bine si ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara alina240 alina240 Buna ziua Detin o mica firma de prestari servicii. Deocamdata nu am stoc de marfa sau materiale am doar cateva obiecte de inventar si un mijloc fix ( ... (vezi toată discuția)
Facturier online si/sau facturier clasic kammi kammi Detin un Pfa cu 2 coduri Caen, acelasi tip de activitate, unul pt comert ambulant, unul pt vanzari online. As dori sa stiu daca pot folosi programul de facturi ... (vezi toată discuția)