avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tulburare de posesie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Tulburare de posesie

Detin teren intravilan . Dupa terminarea intabularii am chemat topometristul pentru granituire si plantarea insemnelor cadastrale. Vecinul a desfiintat ( fara martori ) insemnele cadastrale si continua sa treaca ca pe prorria lui proprietate cu caii , catre domiciliul lui ,fara sa tina cont de avertizarile mele de a nu mai incalca de 10 - 15 ori /zi proprietatea. Se numeste tulburare de posesie ? Il pot actiona in judecata cu martori ? Multumecs anticipat !

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie ContSters445072 ContSters445072 DeTin un teren neingradit.Un vecin,a desfintat insemnele cadastrale,fara martori. In urma numeroaselor avertizari din partea mea si a sotiei,continua sa treaca ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie ContSters445072 ContSters445072 DeTin un teren neingradit.Un vecin,a desfintat insemnele cadastrale,fara martori. In urma numeroaselor avertizari din partea mea si a sotiei,continua sa treaca ... (vezi toată discuția)
Teren furat de vecini nicusan nicusan fratele meu care nu locuieste in tara, are un teren cumparat de ~15 ani.Intre timp vecinii au intrat si in stanga si in dreapta, pe terenul lui,mutand ... (vezi toată discuția)