Bună ziua. Am și eu o întrebare în legătură cu orele suplimentare în week-end și anume: am lucrat în cursul săptămânii de la ora 8 la ora 16. Vineri seara în jurul orei 18 am fost sunat de un reprezentant de la locul de munca sa mă prezint sâmbătă și duminică la serviciu în condițiile în care la sediul societății nu exista o planificare nici pentru zilele din cursul săptămânii și cu atât mai puțin vizavi de zilele de week-end! Sant obligat in aceasta situație și mai ales la ora târzie la care am fost sunat sa mă prezint la serviciu? Multumesc
Nu-mi aduc aminte sa fi semnat un document în acest sens și nici nu mi-a fost adus la cunostinta existenta unui astfel de regulament intern! Menționez ca sant angajat la actualul loc de munca prin intermediul altei compani specializate în recrutare de personal. Solicitarea de a lucra în week-end nu ar fi trebuit sa fie venită din partea companiei de recrutare al cărei angajat sant de fapt în condițiile în care mi-a fost pus în vedere, la momentul angajarii, faptul ca orice solicitare as avea trebuie sa mă adresez companiei specializate de recrutare? Mulțumesc!
Lucrul in ture
Vali12
Buna ziua,
Lucrez in ture de 8 ore/zi, timp de 5 zile/saptamana, imi fac norma de 40 de ore/saptamana, mi se acordul repausul saptamanal de 48 de ore, care ... (vezi toată discuția)