avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Sindicat
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Sindicat

Buna seara! Sunt lider de sindicat( vicepresedinte cu atributii economice) ales din anul 2015. De abia acum am primit contractul de mandat, retroactiv, pe care inca nu l.am semnat deoarece ma obliga sa respect prevederile statutare, ( in care sunt mentionate multe obligatii de ordin financiar). Eu nu am habar de nici o cheltuiala din contul sindicatului deoarece nu mi..a predat nimeni nici un buget, nu am vazut nici un extras de cont, nu s.a facut nici un control, dar se fac presiuni sa semnez contractul de mandat. La ce riscuri ma pot expune daca semnez? Ce trebuie sa verific? Cum arata un contract de mandat? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Sindicat azeret azeret In unitatea noastra urmeaza sa se organizeze alegeri pentru presedinte, prim-vicepresedinte si vicepresedinti. Membri sindicali ar vrea sa aleaga persoanele ... (vezi toată discuția)
Un lider de sindicat trebuie sa fie neaparat salariatul unitatii unde activeaza membrii de sindicat? berezoschi berezoschi Buna ziua, un lider de sindicat la nivel de unitate, caruia i s-a desfacut contractul individual de munca cu art.56, alin.1, lit.i din Codul Muncii, mai ... (vezi toată discuția)
Functii in sindicat acilutim acilutim ce implica funtia de secretar in cadrul unui sindicat 9drepturi, responsabilitati, etc)? multumesc anticipat pentru raspuns (vezi toată discuția)