avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai pot beneficia de pensia pentru handicap daca posed ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai pot beneficia de pensia pentru handicap daca posed masina?

Buna ziua! Am intentia sa cumpăr o masina pe numele sotiei care este pensionară pe caz de boală, grad doi nevazator, cu ajutorul social aferent. Intrebare: i se taie ceva daca va fi titulara masinii?

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate si pfa sabopetrarozalia sabopetrarozalia Buna ziua.Va rog frumos sa mi raspundete la intrebare ca ar fii un ajutor mare.Sunt pensionata pe caz de boala de ochi incadrata la nevazatori si am un chiosc ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare dsmihalea dsmihalea Buna ziua Cand moare un pensionar i se acorda unei rude un ajutor de inmormantare de la casa de pensii.Daca persoana decedata era nevazatoare cu certificat ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare marianoprisi marianoprisi Urmasii unei persoane care nu avea venituri in momentul decesului (era casnica) beneficiaza de ajutor de inmormantare? Daca da, care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)